+31(0) 85 070 4172

Koenraads regelt en herstelt

Wij zijn bouwkundig specialist in schadeherstel en calamiteiten. Schade wordt snel, vakkundig en kwalitatief opgelost. Koenraads is de beste in zijn vak – een strak georganiseerde organisatie die snel schakelt.

Onze organisatie staat voor vakwerk met vakkundige mensen en kwalitatief materieel. Door alles in-house aan te bieden zijn wij snel inzetbaar. We geloven in korte lijnen, secuur werken en de juiste kennis tijdig inzetten op de juiste locatie. Dit stelt ons in staat om een totaalaanpak te leveren. Van start tot oplevering.

Een familiale
sfeer

Koenraads startte in 1995 als familiebedrijf Koenraads Timmerwerken te Ulvenhout. Het destijds nog kleine timmerbedrijf gedreven door passie voor het vakmanschap, is vandaag de dag uitgegroeid tot een gevestigde organisatie. Ons team bestaat uit een groep gemotiveerde vakmensen elk breed inzetbaar voor schadeherstel.

Werken bij Koenraads


Wij zijn altijd op zoek naar gedreven, vakkundige mensen. Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. We komen graag met je in contact.