+31(0) 85 070 4172

Koenraads regelt en herstelt

Strak georganiseerd, korte lijnen en de juiste mensen tijdig op locatie inzetten. Dat is Koenraads in een notendop. Al jaren de beste bouwkundig specialist in schadeherstel en calamiteiten in Nederland.

24 uur expertise bij calamiteiten


Wij zijn gespecialiseerd in herstel bij calamiteiten. Onze dienstverlening richt zich voornamelijk tot herstel voor verzekeraars, experts (assurantie) tussenpersonen. Snel en efficiënt handelen is hier onze prioriteit. Ons team staat altijd direct klaar om aan de slag te gaan bij schade, dag en nacht.

 

Onze specialismen lopen breed uiteen. Wij voeren altijd volledige regie uit over onze projecten en beschikken over eigen materieel. Of we nu een stukadoor, een schilder, een installateur of timmerman inzetten voor een project: alles wordt tot in de hoekjes afgewerkt. Zo houden we overzicht op de voortgang en kunnen we tijdig informeren.

Inbraakschade

Waterschade

Brandschade

Stormschade

Schade bij aanrijding

Waarom kiezen
voor Koenraads

Door korte lijnen en een strak georganiseerde organisatie zijn wij de snelste en efficiëntste in het vak. Heldere communicatie, duidelijkheid over kosten en uitvoering tot in de details: dit is altijd ons minimum streven.

Onze
organisatie

Koenraads staat voor vakwerk met vakkundige mensen en kwalitatief materieel. Door alles in-house aan te bieden zijn wij snel inzetbaar. We geloven in korte lijnen, secuur werken en de juiste kennis tijdig inzetten op de juiste locatie.